google mobile

دو تغییر اساسی گوگل در سیاست های جدیدش، که تمایلش به ابزارهای موبایل را نشان میدهد:

اول اینکه: گوگل نتایج جستجو هایش را براساس سایت هایی که رسپانسیو هستند تطبیق می دهد. دوم اینکه اپلیکیشن ها در جستجوها نمایش داده خواهند شد و لینکهای دانلود آنها در دسترس خواهد بود.

حدود ۶۰٪ ترافیک آنلاین از سوی موبایل می باشد، پس جای تعجب نیست که گوگل، موبایل را اولویت خود قرار داده است. در اینجا ۵ نکته مهم که نیاز دارید در این مورد بدانید، آورده شده:

 

۱. هیچ دلیلی برای نگرانی نیست
ما نیز بابت این تغییرات بسیار هیجان زده شدیم، اینکه چه قدر برای افزایش نمایش پذیری اپلیکیشن اهمیت میدهند. به عنوان یک توسعه دهنده و صاحب کسب و کار شما احتمالا باری را برای سازگار کردن وب سایت خود با موبایل احساس می کنید. اما به عنوان یک کاربر موبایل، حتما به دلیل این تغییرات و اینکه جستجو با موبایلتان راحت تر شده، هیجان زده خواهید شد. این مستقیما باعث کشف نرم افزارهایی برای بهبود نمایی شده است زیرا هم اکنون سازمان ها و توسعه دهندگان قادر هستند، اپلیکیشن خود را در نتایج جستجو، دانلود پذیر کنند و کاربر میتواند مستقیماً از نتایج جستجو در گوگل، به دانلود یک اپلیکیشن بپردازد. سرچ گوگل لینک ها را به محتوا و صفحات درون اپلیکیشن موبایل برمیگرداند، نه تنها به صفحات دانلود آن.

 

به عنوان مثال: “cherry on top” که نرم افزاری ایندکس دارد، رنکینگش در نتایج سرچ گوگل، بهبود خواهد یافت.سئویی خوب و سایت های ریسپانسیو به یک ضرورت مطلق تدیل شده اند. با فاکتور از حضور نرم افزارهای ایندکس(برنامه های نمایی) گوگل این حقیقت را روشن می سازد که موبایل اپ ها برای سازمان ها و صاحبان کسب و کاردر دنیای مدرن موبایل، غیر قابل چشم پوشی هستند.

 

تنها با داشتن سایتی ریسپانسیو همه چیز ممکن نیست

شما ممکن است سایتی ریسپانسیو داشته باشید، اما اگر گوگل سایت شما را به عنوان سایتی که mobile friendly است،نشناسد، بی فایده است. گوگل وب سایت هایی که از جنبه های مختلف موبایل فرندلی نباشند را تشخیص می دهد. اشتباهاتی که اغلب سایت ها را دچار مشکل می کنند شامل موارد زیر می باشد:

صفحات موبایل کند
محتوای غیرقابل پخش
تغییر مسیر نادرست
فایل های عکس، css ، جاوا اسکریپت بلاک شده
همچنین برای اینکه تشخیص دهد سایتی موبایل فرندلی می باشد، کراس لینک های بی ربط را از صفحه موبایل به ورژن دسکتاپ بررسی می کند. هدف ایجاد تجربه ای عالی برای کاربر است. خوشبختانه، ابزاری برای تست کردن وب سایت ها در گوگل وبمستر تولز موجود است، برای اطلاعات بیشتر راهنمای موبایل گوگل را بخوانید.

 

۲. اپ ایندکسینگ (ایندکس اپلیکیشن ها توسط گوگل) جدید نیست
گوگل این تابع را در سال ۲۰۱۳ برای تشویق به استفاده ی اپلیکیشن های نصب شده ی قبلی، معرفی کرد. تفاوتش این است، که اکنون نتایج جستجو حتی برای نرم افزارهایی که هنوز دانلود نشده اند نیز نمایش داده می شود. براساس شرایط جستجو، اپلیکیشن ها با محتوای مرتبط همراه با لینکی برای دانلود، نمایان می شوند.

این می تواند خبر خوبی برای شرکت ها باشد که نگران کاربرد توسعه ی اپلیکیشن موبایل بودند، حال محتوای اپ میتواند بر تلاش های سئو تاثیر بگذارد.

 

چطور کار میکند؟ اول اینکه باید وب سایتی داشته باشید که اپ را به آن ضمیمه کنید. توسعه دهندگان نیاز دارند برای شروع App Indexing API را در نرم افزار پیاده سازی کنند و سپس صفحات وب سایت را با لینک های نرم افزار که با اپ موبایل باز می شود، بنویسند. در این باره بیشتر بخوانید، و با توسعه دهنده خود مشورت کنید تا به بهترین شکل این تغییرات را پیاده سازی کنید.

 

۳. این فقط محدود به اندورید است (در حال حاضر)
توسعه دهندگان به استفاده از API گوگل با اندورید محدود شده اند و این یعنی در حال حاضر صرفاً اپلیکیشنهای آندروید در نتایج جستجو نمایش داده خواهند شد. اما نگران نباشید، شایعات مبنی بر این است که ممکن است در آینده دری بر روی اپلیکیشن های iOS باز شود. با بیش از ۴۷ درصد سهم بازار گوشی های هوشمند، حتی اگر این ویژگی با برای کاربران اندورید قابل استفاده باشد باز هم اهمیت دارد.

 

۴. سایت در مقابل اپلیکیشن؛ مناظره ای پایان یافته
حتما تعجب می کنید که در گذشته کدام مهمتر بوده است: یک سایت موبایل یا یک اپ موبایل؟ بر روی کاغذ هر دو مورد با ارزشند، و سازمان شما به عنوان بخشی از استراتژی تأثیر موبایل، به هردو نیاز دارد. نرم افزارها و سایتها هردو با هم کار میکنند و در آخرین قانون گوگل به یکدیگر بستگی دارند.

به وب سایتتان به عنوان قسمتی غنی از محتوا برای بازار هدف فکر کنید. جذب کاربران درست از طریق سرچ هنوز هم مهم است. به علاوه به اپلیکیشنتان به به عنوان فرصتی برای خلق لحظات موبایل به موقع و مرتبط فکر کنید. این کار تعامل و درگیری با برندتان را ایجاد میکند.

این مهم با روش push messaging، راه اندازی سریع اپ با یک لمس سریع و ساده و مطالب همیشه جدید درون اپ در محیطی بسیار یوزر فرندلی، قابل دستیابی است. هر دو مورد سایت و اپلیکیشن رو با هم به کار ببرید تا ببینید یوزر شما چکار میکند و همینطور سئوی برند خود را ارتقاء بخشید.

 

۵. رو به جلو حرکت کردن
چه کسانی برنده و چه کسانی بازنده هستند؟ کسب و کارهایی که مایل به وفق دادن نیاز کاربران از قبیل سایت های ریسپانسیو و اپ های موبایل باشند، برنده هستند. کاربران و مصرف کنندگان با تجربه ی کاربری خوب از سایت با دستگاه تلفن همراه، هردو برنده هستند. بازندگان آن سازمان هایی هستند که یوزرهایی که هر روزه از موبایل استفاده می کنند را فراموش کرده اند.

آیا این پاسخ مفید بود؟ 228 کاربر این مقاله را مفید می دانند (235 رای)